Visiting Legoland in Denmark|Legoland-besøk

[lang_en]Visiting Legoland is always magical, this year we spent two days so we were able to cover most of it. The second day was very crowded, they even had to close the gates around noon, I’m glad we were there early. Our little one took her driver’s licence, that was a really nice experience for her. Here are some photos we took:

[/lang_en]
[lang_nb-no]Å besøke Legoland er alltid magisk. I år var vi der i to dager for å få med oss mer. Minsten tok sertifikatet, genialt konsept. Den andre dagen var det ganske mye folk der, de måtte til og med stenge dørene rundt 12. Vi var glad vi var der tidlig. Det fine var at det regnet litt, da løp de fleste under tak, mens vi bergensere hoppet rundt i dammene og kom raskt til på severdighetene. Her er noen av bildene vi tok:

[/lang_nb-no]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.