A week in Denmark|En uke i danmark

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]We had to escape the rain in Bergen and left for a week in Denmark, rented a beautiful place at Jan’s on AirBnB near Haderslev. We drove from Bergen to Kristiansand and took the Fjordline FjordCat to Hirtshals.

Fjordglimt

We spent a couple of days in Legoland and visited different beaches, heres one in Sønderborg:

Sønderborg

Try AirBnB and get $39 for your travel.

[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Vi var nødt til å rømme fra regnet i Bergen og dro til Danmark en uke. Via AirBnB leide vi huset til Jan nær Haderslev

Fjordglimt

Vi var 2 dager i Legoland og andre dager besøkte vi forskjellige strender, feks denne i Sønderborg:

Sønderborg

Prøv AirBnB og få $39 til reisen din.
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.