Fjordglimt

A week in Denmark|En uke i danmark

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]We had to escape the rain in Bergen and left for a week in Denmark, rented a beautiful place at Jan’s on AirBnB near Haderslev. We drove from Bergen to Kristiansand and took the Fjordline FjordCat to Hirtshals.

Fjordglimt

We spent a couple of days in Legoland and visited different beaches, heres one in Sønderborg:

Sønderborg

Try AirBnB and get $39 for your travel.

[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Vi var nødt til å rømme fra regnet i Bergen og dro til Danmark en uke. Via AirBnB leide vi huset til Jan nær Haderslev

Fjordglimt

Vi var 2 dager i Legoland og andre dager besøkte vi forskjellige strender, feks denne i Sønderborg:

Sønderborg

Prøv AirBnB og få $39 til reisen din.
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.