A Sunday on Fløyen|En søndag på Fløyen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]The weather were great today so we decided to visit Fløyfjellet (Fløy Mountain) today, its one of Bergen’s 7 mountains surrounding our city. We packed our bags with lunch and hot chocolate – we had a vote if we should take the funicular up or down, this time we went up with it and walked down. 🙂

It was a great trip, we spent some time in the Troll forest greeting the wide selection of trolls, climbed some bridges and visited a few playhouses. Can you spot the troll-faces on this photo?

29032009985

Sorry about the quality on these ones, my camera acted weird in the special light, wish I had a real camera.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I dag bestemte vi oss for å dra opp på Fløyfjellet, været var helt fantastisk. Vi stemte om vi skulle ta fløybanen opp eller ned – denne gangen tok vi den opp og gikk ned. Vi koste oss masse, spiste niste og drakk varm sjokolade i Trollskogen. Klarer du å se de små tretrollene her?

29032009985

Beklager kvaliteten på disse, mobilkameraet oppførte seg litt rart i det spesielle lyset, skulle ønske jeg hadde et skikkelig speilrefleks kamera.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “A Sunday on Fløyen|En søndag på Fløyen”

  1. Margaret avatar

    Those are really cool faces on the trees! Are they supposed to protect the forest? Or are they there for some other purpose?

    Margaret’s last blog post..I am a Kid at Heart

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.