A trip to the Fløy-mountain|En tur på Fløyfjellet

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]We’ve had a great day today, each easter we take this trip and relax at Fløy mountain – go treasurehunting, eat food and relax.

This year we decided to make pancakes up there. Tasty! 🙂

The waters were still covered with ice, but I guess it wont last long now till its gone.

Its good to see the flowers are coming up, I am getting impatient now for the spring.

Cozy place to relax.

Its getting greener! 🙂

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I dag har vi hatt en flott tur på fjellet, den årlige påsketuren vår med rebusløp og kos. Det var utrolig frisk luft der oppe og vi var heldig med været. Ikke fikk vi behov for hjelp slik som enkelte andre. 🙂

I år bestemte vi oss for å lage pannekaker der oppe. Vi lagde røre før vi dro og helte det på en 1 1/2 liters flaske. Det smakte godt.

Isen på vannene er ikke helt borte ennå, men det tar sikkert ikke lange tiden før den forsvinner.

Det er godt å se blomstene komme frem, nå begynner jeg å bli litt utålmodig. 🙂

Benkene ved Skomakerdiket er veldig praktiske.

Det begynner å bli grønnere!

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.