2017 UCI Road World Championship in Bergen|UCI Sykkel-VM i Bergen

[lang_en]
Finally the time has come, people have worked several years for this – a large event for Bergen.


[/lang_en]
[lang_nb-no]
Tiden har endelig kommet – et stort øyeblikk for Bergen. Jeg tror ikke mange ser hvor stort det er å gjeste et slikt arrangement. Større en Vinter-OL sies det og vil nå ut til over tre hundre millioner mennesker. Stemningen i byn i dag var i følge minsten min rene 17. mai-stemningen. Helt magisk.


[/lang_nb-no]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.