Skywatch Friday – Welcome to the Pyramid

The 11,5 meter high pyramid is incredible fun to climb – kids love it. It was bought by the local authorities to give the kids some fun to do. It cost about $170000. Only Singapore and Sydney has one – we’re proud to have it in Åsane/Bergen now. 🙂

210520091250

210520091253


Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

6 Responses

 1. Sanna says:

  Interesting angle in the first photo. =) I’ve never seen a pyramid like it, it must be great fun. (Says the child in me.)

 2. Ivar Ivrig says:

  Stilig. a der skulle en ha klatret litt ja. Ha en flott pinsehelg 🙂

 3. babooshka says:

  What an unusual structure. Creative image for skywatch too.

 4. Gry says:

  Stilig! Men jeg tror mine unger hadde fått forbud mot å klatre helt til topps. Jeg synes jeg ser meg selv klatre opp for å redde dem….

  Gry’s last blog post..Boat on the lake

 5. oyvind says:

  Første gang kom jeg bare halvveis opp, jeg turte rett og slett ikke mer. Noen dager etter tok jeg sjansen men det var ganske ekkelt. Jeg blir mer og mer pysete. 🙂 Så.. du er ikke alene Gry.

 6. Rune says:

  Sikkert morsomt å klatre i den der, det var en artig sak 🙂 Det første bildet var spennende med alle de vinklene opp mot himmelen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.