Autumn in Fyllingsdalen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]We visited my parents today in Fyllingsdalen, as usual I took a shot of their beautiful view towards the mountain Løvstakken. Autumn’s colors have started to spread.

Fyllingsdalen Løvstakken[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

3 Responses

  1. marit says:

    Flott bilde.Høsten har også sin sjarme. Ut på tur plukke sopp ,nøtter finne fine blader og greiner til å dekorere med. Hjem til fyr i peisen og kanskje en god kopp med varm sjokolade:)

  2. Takk for at du stakk innom og la igjen noen linjer. Alltid koselig med nye besøkende. Nydelig bilde du deler med oss. Ja, høsten kan være flott og det beviser dette bildet. Men når det bøtter ned “från ovan”, lengter jeg til andre strøk.

    Velkommen tilbake!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.