hjort monsamarken tertnes

Deer running around on Monsamarken, Tertnes|Hjort på Monsamarken, Tertnes

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]This morning Emma noticed to deers on the Monsamarken field, “who is that” she asked. 🙂 We managed to snap a video of them, I love it when they come this close to our buildings. If you click the 360 under the video you can change it to 720p to get better quality on the video. I haven’t found out how to preset this on the embed function..

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zEv2bSfs2gM?hd=1&w=480&h=360]

hjort monsamarken tertnes

hjort monsamarken tertnes[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I morges la Emma merke til to hjort på Monsamarken, Tertnes, vi klarte såvidt å filme dem. De kommer nærmere og nærmere “sivilisasjonen” for tiden, gøy for minsten. Ove på jobben her sa det var en kolle og kalven hennes. 🙂 Om du klikker på 360 under videoen og endrer den til 720p blir det litt bedre kvalitet på videoen, jeg har ikke funnet ut hvordan man gjør dette fast..

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zEv2bSfs2gM?hd=1&w=480&h=360]

hjort monsamarken tertnes

hjort monsamarken tertnes[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.