Ikke alltid de beste som vinner

Det er Grand Prix finale om en halv time og jeg tror vi har en god sjanse til å vinne. Vel.. ikke ‘vi’ siden det er Rybak som opptrer og ikke vi, men eh ja..

Jeg lærer aldri, hvert år sier jeg til slutt at jeg aldri mer vil se på Grand Prix fordi jeg synes det er urettferdig når land stemmer på naboene sine bare for å være greie og ikke på den beste sangen. Slik har det vel vært i mange mange år men vil det bli slik i år også? Det blir litt spennende å se..

Jeg tror Hellas vinner, Norge på andre og Sverige på tredje. Noen andre forslag? 🙂

DB kan man stemme nå. Jeg krysser fingrene for Rybak.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

1 Response

  1. kari says:

    Jeg tror Norge på første, Tyrkia på andre og Sverige på tredje.
    Heia Norge:D

    kari’s last blog post..ER VI BEST I HELE EUROPA MON TRO?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.