Skywatch Friday – Port of Bergen|Skywatch fredag – Puddefjorden

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]150520091193

A beautiful morning in Bergen today, I took the bus and had the chance to snap some shots. This is on the bridge over Puddefjorden, not easy to take from within a bus but I think the sky described our weather pretty good.


[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]150520091193

En nydelig morgen i Bergen i dag, jeg tok bussen i dag og hadde mulighet til å ta litt bilder. Dette er på broen over Puddefjorden, ikke alltid like lett å ta bilder fra bussen men jeg synes himmelen her beskriver været ganske bra.


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

5 Responses

 1. Mali sier:

  Deilig med så vakkert vær! Et tegn på at sommeren er på vei.

  Mali’s last blog post..Noen liker ikke å dele

 2. Very cubist. Love the way the middle is so empty and the sides are so busy!

  Greensboro Daily Photo’s last blog post..Tan, Golden, Orange, & Blue Sky Over Greensboro

 3. Gemma sier:

  Wonderful sense of being gently drawn into the meandering waterway.

 4. Det er snart sommer og sola skinner, hva kan vel være bedre enn det?

  Morten Pedersen’s last blog post..Something Fishy.

 5. Nicole sier:

  What a beautiful scenery!

  Nicole’s last blog post..Lapidea in Mayen, Germany

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.