I dag er det Juni Cecilies bursdag

Når folk er ivrig på å lage nye tjenester på nettet så kan det av og til gå galt eller at de trår i salaten. Mange mener at telefonkatalogen.no har gjort det nå som de publiserer fødselsdato på personer man søker på. Om man krysser dette med skattesøk andre steder så har man altså full fødselsdato med år.

Det avisen VG ikke skriver om er at man kan skrive inn en dato og se hvem som har bursdag den dagen, det synes jeg var ekstra morsomt. Men jeg synes det var litt få treff på dagen i dag, så alle kan jo ikke ligge inne. Eller er det bare Juni Cecilie som har bursdag i dag? Jeg tok henne med fordi jeg synes fornavnet hennes passet så bra.

Gratulerer med dagen Juni Cecilie! 🙂 hehe håper du ikke har noe imot at jeg gjorde dette.. En annen Juni har bursdag i morgen. 🙂

En liten oppdatering, jeg fant ut at Juni dukket opp fordi hun har navnet Juni! Dagens flause… sorry!

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

11 Responses

 1. Tips says:

  Tips: Sjekke http://www.birthday.no 🙂 Den finner alle i folkeregisteret.

  • oyvind says:

   Prøvde den for en stund siden meg fant ikke engang meg selv der. 🙂 Kanskje jeg skal prøve igjen. Takk for påminnelsen!

 2. Geir says:

  well…..godt tips, men etter å ha forsøkt å søke på min egen fødselsdato, så fant jeg ut at det ikke alltid funker. Jeg fikk nemlig ingen treff i telefonkatalogen.
  Deretter søkte jeg opp navnet mitt, og der stod jammen fødselsdatoen.
  Så et søk på f.eks 8. juni vil være langt fra vanntett.

 3. oyvind says:

  Herre min hatt for en flause, den finne Juni Cecilie fordi hun har Juni i navnet! *ler* nå ble jeg rød….

 4. mof says:

  Klart gule sider måtte ha fødselsdato,når søta bror har det slik på eniro.sv ::
  fyller år den 25 sep och har namnsdag den 18 aug

  • oyvind says:

   🙂 Ja.. jeg har egentlig ikke noe imot dette. Det er ikke så altfor vanskelig å reservere seg. Det samme har jo man i Facebook.

 5. Meld deg inn i facebook-gruppa!

 6. hmmm says:

  men ingen spurte på forhånd! det er det som irriterer meg mest ved den saken her.. store sider som http://www.1881.no spør i det minste på forhånd! gå og stem, folk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.