Testing the icePod|Måtte teste icePod

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]080620091324

The icePod is probably the most creative product from an ice cream producer I’ve seen in a while. Its shaped like an iPod and when you’ve finished the ice you can use a code on the grip to download a tune. I had to check it out and bought one today. Hennig-Olsen is my favourite ice cream company and I give the icePod a 4 out of 6. Its good but not my favourite, many other brands have the same taste I think.

080620091325

But the idea is awesome, I went to the site and browsed the available tunes, there were thousands, I thought it was just going to be a few. When I finally found one I entered my code and downloaded the tune. Pure mp3 but only 256bit. I loved how neatly they’d done it. Gratz Hennig-Olsen!

icepod1

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]080620091324

icePod er vel en av de mest kreative istypene jeg har sett på en stund, den er formet som en iPod og når du har spist den opp kan du bruke en kode på ispinnen og laste ned en melodi. Jeg måtte bare prøve og kjøpte meg en i dag. Hennig-Olsen er min favorittprodusent men jeg gir icePod terningkast 4 av 6 – den var litt kjedelig. Men for all del, en god is med sjokoladesmaken jeg liker best. Det er vel ikke smaken de har satset mest på her, den er nøytral og vil sikkert bli likt av mange.

080620091325

Men det morsomme med isen er jo at man kan laste ned en melodi etter å ha spist isen opp. Jeg trodde først at det ville være mulig å velge blandt 10-20 stk melodier men her var jo det tusenvis! Utrolig artig, her kan man finne alt fra unike live opptak til gamle releaser, kanskje du også finner naboens band fra 70-tallet? Genialt opplegg. Synd at det bare er 100.000 som får laste ned.. Jeg vet ikke hvor langt de er kommet men jeg anbefaler en titt i utvalget. Bra jobbet Hennig-Olsen!

icepod1

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

2 Responses

  1. Eva sier:

    Hvilken butikk får man kjøpt den i ? jeg har lett overalt etter den, men jeg finner den ikke…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.