Its Juni Cecilie’s birthday today|I dag er det Juni Cecilies bursdag

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]When people are eager to create new services some of them are most likely to fail or step into unknown areas. Like our Phone directory telefonkatalogen.no. When you search a person you now will see their birthday as well, combining them with public tax-searches you’ll also find birth year.

I find this amusing, its ok with me but a lot of people react to this.

What the newspaper don’t mention is that you can enter a date and then find all the people in Norway who has birthday – I find that even more funny.

http://telefonkatalogen.no :)[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Når folk er ivrig på å lage nye tjenester på nettet så kan det av og til gå galt eller at de trår i salaten. Mange mener at telefonkatalogen.no har gjort det nå som de publiserer fødselsdato på personer man søker på. Om man krysser dette med skattesøk andre steder så har man altså full fødselsdato med år.

Det avisen VG ikke skriver om er at man kan skrive inn en dato og se hvem som har bursdag den dagen, det synes jeg var ekstra morsomt. Men jeg synes det var litt få treff på dagen i dag, så alle kan jo ikke ligge inne. Eller er det bare Juni Cecilie som har bursdag i dag? Jeg tok henne med fordi jeg synes fornavnet hennes passet så bra.

Gratulerer med dagen Juni Cecilie! 🙂 hehe håper du ikke har noe imot at jeg gjorde dette.. En annen Juni har bursdag i morgen. 🙂

En liten oppdatering, jeg fant ut at Juni dukket opp fordi hun har navnet Juni! Dagens flause… sorry![/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

11 kommentarer til “Its Juni Cecilie’s birthday today|I dag er det Juni Cecilies bursdag”

 1. Tips avatar
  Tips

  Tips: Sjekke http://www.birthday.no 🙂 Den finner alle i folkeregisteret.

  1. oyvind avatar

   Prøvde den for en stund siden meg fant ikke engang meg selv der. 🙂 Kanskje jeg skal prøve igjen. Takk for påminnelsen!

 2. Geir avatar
  Geir

  well…..godt tips, men etter å ha forsøkt å søke på min egen fødselsdato, så fant jeg ut at det ikke alltid funker. Jeg fikk nemlig ingen treff i telefonkatalogen.
  Deretter søkte jeg opp navnet mitt, og der stod jammen fødselsdatoen.
  Så et søk på f.eks 8. juni vil være langt fra vanntett.

  1. oyvind avatar

   Ah ja jeg syntes det var litt få treff på 8. juni ja. hmm lurer på hvorfor..

 3. oyvind avatar

  Herre min hatt for en flause, den finne Juni Cecilie fordi hun har Juni i navnet! *ler* nå ble jeg rød….

  1. Geir avatar
   Geir

   jaja…det var verdt forsøket i hvert fall 🙂

 4. mof avatar
  mof

  Klart gule sider måtte ha fødselsdato,når søta bror har det slik på eniro.sv ::
  fyller år den 25 sep och har namnsdag den 18 aug

  1. oyvind avatar

   🙂 Ja.. jeg har egentlig ikke noe imot dette. Det er ikke så altfor vanskelig å reservere seg. Det samme har jo man i Facebook.

 5. Christoffer Biong avatar

  Meld deg inn i facebook-gruppa!

 6. hmmm avatar
  hmmm

  men ingen spurte på forhånd! det er det som irriterer meg mest ved den saken her.. store sider som http://www.1881.no spør i det minste på forhånd! gå og stem, folk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.