Moro med min Lenovo T400 og akselerometeret

Jeg har lenge vært nysgjerrig på om akselerometeret på min Lenovo T400 kunne brukes til noe i Windows 7, bortsett fra HD-beskyttelse. Så jeg lastet ned de siste driverne til T400 fra Lenovos oppdateringsprogram og installerte Vista driverne, selv om jeg kjører Windows 7.

Deretter lastet jeg ned en nattlig Firefox versjon (3.7) og prøvde.. Det virket! Se her:

Ok.. jeg er en nerd.. men jeg synes det var artig. Tenk alt det gøye man kan lage!

Her kan du lese litt mer om dette: Itavisen, Mozilla Hacks, Digi, IDG.

Her er en test av T400: VG

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

7 Responses

 1. Olav says:

  Hvordan gjorde du det da? Noen spesielle innstillinger i firefox?

  Har siste builden, men det skjer ikke automaisk på en macbook i hvertfall…

 2. Olav says:

  Joda, jeg fikk det til! Fant ei side som hadde noen demoer på funksjonaliteten. Funka fint det! 🙂
  .-= Olav´s last blog ..Ny look, fresh start, og fornøyd etter en fantastisk helg på fjellet! =-.

 3. Filippo says:

  Hi, I’ve found your video while searching a way to auto-rotate screen and mouse axis using the accelerometer, like tablet pcs do (obviously, with a t400). Never tought about it?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.