Fun with my Lenovo T400 and its accelerometer|Moro med min Lenovo T400 og akselerometeret

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I’ve been curious for a while to see how the Lenovo T400 accelerometer would work with different APIs and Windows 7 so I downloaded the nightly Firefox 3.7 today. I was surprised to see it worked! Here is a small video I made while testing it.

Its important to download the latest drivers for the protection system from Lenovo’s update manager. Use the Vista drivers even if you have Windows 7.

Ok.. I’m a nerd.. but I think this was fun.

You can read more about it here : Mozilla Hacks
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg har lenge vært nysgjerrig på om akselerometeret på min Lenovo T400 kunne brukes til noe i Windows 7, bortsett fra HD-beskyttelse. Så jeg lastet ned de siste driverne til T400 fra Lenovos oppdateringsprogram og installerte Vista driverne, selv om jeg kjører Windows 7.

Deretter lastet jeg ned en nattlig Firefox versjon (3.7) og prøvde.. Det virket! Se her:

Ok.. jeg er en nerd.. men jeg synes det var artig. Tenk alt det gøye man kan lage!

Her kan du lese litt mer om dette: Itavisen, Mozilla Hacks, Digi, IDG.

Her er en test av T400: VG [/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

7 Responses

 1. Olav sier:

  Hvordan gjorde du det da? Noen spesielle innstillinger i firefox?

  Har siste builden, men det skjer ikke automaisk på en macbook i hvertfall…

 2. Olav sier:

  Joda, jeg fikk det til! Fant ei side som hadde noen demoer på funksjonaliteten. Funka fint det! 🙂
  .-= Olav´s last blog ..Ny look, fresh start, og fornøyd etter en fantastisk helg på fjellet! =-.

 3. Filippo sier:

  Hi, I’ve found your video while searching a way to auto-rotate screen and mouse axis using the accelerometer, like tablet pcs do (obviously, with a t400). Never tought about it?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.