16. og 17. mai-feiring

16. og 17. mai ble feiret på Bergensk vis i år, først på Brann stadion for å se 16. kampen. Vi var litt sene med å få tak i billetter men vi var fornøyd med plasseringen. Bra med liv og en underholdende kamp, selv om vi ønsket at Brann fikk mer ut av alle sjansene sine. 1-1 var et helt greit resultat.

Her er utsikten vår:

Her tar Huseklepp en av mange hjørnespark:

Dagen etter var det dags for 17. mai-feiring, kjekt å se all russen – det er egentlig deres dag og dem vi feirer – vår kommende generasjon. Det sa ivertfall førstemann som satte i gang feiring den 17. Jeg tror det er mange av den eldre garde som har glemt hva 17. mai er. Jeg pleier å si: 8. mai er veteraner sin dag, en dag for militærparader og markering av fredstid. 17. mai er for ungdommen og vår fremtid.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.