A trip to Geitanuken|En tur på Geitanuken igjen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]The 7-mountain-march is getting closer and we have to get in proper shape so we decided to take a small trip to Geitanuken last Tuesday. The weather was awesome and it smelled summer up there! Hers a few shots I took:

The light were a bit difficult on our way down, but I liked how this one turned out:

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Forrige tirsdag tok prinsen i huset og jeg en tur opp på Geitanuken igjen, det er et veldig kjekt sted å gå – det finnes mange gøye ruter der og utsikten der oppe er herlig. Her er noen bilder jeg tok:

På vei ned var sollyset litt vrient men jeg synes dette ble ganske artig:

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.