Celebrating May 16th and 17th|16. og 17. mai-feiring

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]A traditional May 16 and 17th celebration this year. First the local match and celebration in the city center the 17th.

Our view at the match:

Huseklepp takes a corner:

Bergen center.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]16. og 17. mai ble feiret på Bergensk vis i år, først på Brann stadion for å se 16. kampen. Vi var litt sene med å få tak i billetter men vi var fornøyd med plasseringen. Bra med liv og en underholdende kamp, selv om vi ønsket at Brann fikk mer ut av alle sjansene sine. 1-1 var et helt greit resultat.

Her er utsikten vår:

Her tar Huseklepp en av mange hjørnespark:

Dagen etter var det dags for 17. mai-feiring, kjekt å se all russen – det er egentlig deres dag og dem vi feirer – vår kommende generasjon. Det sa ivertfall førstemann som satte i gang feiring den 17. Jeg tror det er mange av den eldre garde som har glemt hva 17. mai er. Jeg pleier å si: 8. mai er veteraner sin dag, en dag for militærparader og markering av fredstid. 17. mai er for ungdommen og vår fremtid.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.