Celebrating May 16th and 17th|16. og 17. mai-feiring

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]A traditional May 16 and 17th celebration this year. First the local match and celebration in the city center the 17th.

Our view at the match:

Huseklepp takes a corner:

Bergen center.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]16. og 17. mai ble feiret på Bergensk vis i år, først på Brann stadion for å se 16. kampen. Vi var litt sene med å få tak i billetter men vi var fornøyd med plasseringen. Bra med liv og en underholdende kamp, selv om vi ønsket at Brann fikk mer ut av alle sjansene sine. 1-1 var et helt greit resultat.

Her er utsikten vår:

Her tar Huseklepp en av mange hjørnespark:

Dagen etter var det dags for 17. mai-feiring, kjekt å se all russen – det er egentlig deres dag og dem vi feirer – vår kommende generasjon. Det sa ivertfall førstemann som satte i gang feiring den 17. Jeg tror det er mange av den eldre garde som har glemt hva 17. mai er. Jeg pleier å si: 8. mai er veteraner sin dag, en dag for militærparader og markering av fredstid. 17. mai er for ungdommen og vår fremtid.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.