Litt tullete i dag


Faksimile fra VG.

Fredriksen har fått nok av Norge, men nå erter han på seg kremen i Norge – og media henger seg på. På bildet over slår teorien min til igjen, aviser finner de mest tullete bilder når de skriver med en litt humoristisk baktone. Slik som vi gjorde på barneskolen når vi skulle tegne en kamerat eller en lærer, litt ekstra store ører eller et tullete smil. VG fant frem det mest tullete bilde av Fredriksen. Mye tull for tiden, Wilhelmsen mener at Fredriksen er tullete. Jeg tipper Giske koste seg da han fikk lov til å presentere sin avhandling i saken: “jeg blir syk av hjemlengsel når jeg ikke er i Norge” sier han. 🙂

TV2 har skrevet i litt mer alvorlig form og har funnet et alvorlig bilde – John Fredriksen er unasjonalistisk sier lederen for Norsk Sjøoffiserforbund til TV2.

Jeg lurer på hva Fredriksen mener om de forskjellige måtene han blir fremstilt på, jeg hadde i hvertfall blitt litt irritert. Er det bare meg som tror at media finner frem de skrekkelige bildene av personer for å latterliggjøre dem?

Wiki om Fredriksen er verd en titt på, men den engelske er bedre skrevet, hmmm. 🙂

Lenker:
Gisle om Fredriksen-flagging

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.