Utsikten til foreldrene mine

Utsikten fra foreldrene mine blir jeg aldri lei av, tror jeg har tatt mange hundre bilder av den. En gang må jeg få til å samle dem – jeg elsker å sammenligne utviklingen. Denne gangen prøvde jeg en app for HDR-bilder, dette ble resultatet:

Under er ett fra 1931 (tatt av E. Djupdratt), det er utrolig artig å sammenligne:

Legg merke til tregrensen, den har trukket seg godt opp i fjellet – morsomt å se. Løvås Gård er med på begge bildene også.
🙂

Det gamle bildet er fra Fyllingsdalen CD’en, men menyen der virker kun i Internet Explorer.

I fjor tok jeg bilder fra motsatt side. 🙂

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

2 Responses

  1. marit says:

    Er veldig glad i denne utsikten,selv om vi får flere og flere tak under oss:0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.