My favorite Norwegian comedian in a new commercial|Favoritten min Valen i finsk reklame

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Next week they are releasing this commercial for Åttå Drinkero in Finland, I look forward to read the reactions. 🙂 I hope I don’t offend anyone by sharing this, this is just a role Valen has.

[fusion_youtube/]HpyQsLqZTvM

Heres a few other appearances he makes:

[fusion_youtube/]ly3Y5ZdapXk

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Neste uke starter de denne reklamesnutten i Finland for Åttå Drinkero, jeg er nysgjerrig på reaksjonene. Herlig humor Valen, godt å se deg! 🙂

[fusion_youtube/]HpyQsLqZTvM

Les mer om reklamesnutten her. VG har også skrevet litt om ham i helgen, men det er mest om hva som skjer generelt i livet hans.

Oppdatering: I dag leser jeg at Valen blir beskyldt for homohets… tragisk..[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “My favorite Norwegian comedian in a new commercial|Favoritten min Valen i finsk reklame”

  1. Helene avatar
    Helene

    Sv; Hehe, godt jeg ikke trykket Liker på den statusen. Ikke det at jeg noensinne hadde gjort det heller 😛
    Hoho, valen har sine morsomme øyeblikk. Jeg ler altså! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.