My favorite Norwegian comedian in a new commercial|Favoritten min Valen i finsk reklame

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Next week they are releasing this commercial for Åttå Drinkero in Finland, I look forward to read the reactions. 🙂 I hope I don’t offend anyone by sharing this, this is just a role Valen has.

[fusion_youtube/]HpyQsLqZTvM

Heres a few other appearances he makes:

[fusion_youtube/]ly3Y5ZdapXk

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Neste uke starter de denne reklamesnutten i Finland for Åttå Drinkero, jeg er nysgjerrig på reaksjonene. Herlig humor Valen, godt å se deg! 🙂

[fusion_youtube/]HpyQsLqZTvM

Les mer om reklamesnutten her. VG har også skrevet litt om ham i helgen, men det er mest om hva som skjer generelt i livet hans.

Oppdatering: I dag leser jeg at Valen blir beskyldt for homohets… tragisk..[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. Helene sier:

    Sv; Hehe, godt jeg ikke trykket Liker på den statusen. Ikke det at jeg noensinne hadde gjort det heller 😛
    Hoho, valen har sine morsomme øyeblikk. Jeg ler altså! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.