Christopher får tre til å se ut som glassmaleri

Har du sett noe så stillig? Christopher Rini fra New York har laget dette i tre, et arbeid som har tatt flere måneder. Han ville vente litt med å si nøyaktig hvordan han gjorde det. Vi prøver å overbevise ham om at dette kan bli et populært produkt. 🙂 Han sier han kan legge et beskyttende lag slik at det kan henges utendørs også. Tenk å hatt dette på ytterdøra da!

Christopher Rini art

Her er websiden hans med mye annet fint også.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

2 Responses

  1. FishHawk says:

    Wow! That is absolutely spectacular!

  2. Amazing work, I’ve never seen anything quite like it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.