Christopher Rini art

Christopher make wood look like stained glass|Christopher får tre til å se ut som glassmaleri

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Have you seen anything beautiful like this before? Its wood looking like stained glass, made by Christopher Rini from New York. He didn’t want to reveal yet how he made it, I think its an awesome project and I hope he makes more of it. He said he could put a protective coating on it so it could be used outdoor as well. I’d love something like this on our front door.

Christopher Rini art

Heres his site with lots of other nice stuff as well.[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Har du sett noe så stillig? Christopher Rini fra New York har laget dette i tre, et arbeid som har tatt flere måneder. Han ville vente litt med å si nøyaktig hvordan han gjorde det. Vi prøver å overbevise ham om at dette kan bli et populært produkt. 🙂 Han sier han kan legge et beskyttende lag slik at det kan henges utendørs også. Tenk å hatt dette på ytterdøra da!

Christopher Rini art

Her er websiden hans med mye annet fint også.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Christopher make wood look like stained glass|Christopher får tre til å se ut som glassmaleri”

  1. FishHawk avatar

    Wow! That is absolutely spectacular!

  2. John | English Wilderness avatar

    Amazing work, I’ve never seen anything quite like it.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.