Coldest Novembernight in 126 years|Kaldeste novembernatt på 126 år

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Last night was the coldest November-night in 126 years, thats pretty awesome. -9,5 was measured in the city center but areas around us had around -22, -14 and at Finse in our county they measured -27,5 – and we’re not in December yet!

Kids love it though, over 15 of our lakes are measured to over 16cm so they are safe to skate on. Its fun to see all the kids after school on the ice. Its been very dry the last weeks so the ice is very clear, I’ll try to take some better shots tomorrow. 🙂

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Nå er det 126 år siden det var så kaldt i November! -9,5 ble målt på Florida, det høres egentlig ikke så mye ut men vi er jo bare i november! På Finse målte de -27,5! Over 15 vann rundtom i Bergen er trygge nå, det er utrolig kjekt å se ungene “populere” vannene. Det har vært så tørt i det siste så vannene har fått god gammel stål-is slik jeg husker fra barndommen. Nå fikk jeg lyst til å finne skøytene mine..

I natt tror jeg det kommer til å bli enda kaldere.

Lenker:

VG: Det skal bli kaldere
BT: Kaldeste novembernatt på 126 år
VG: Råd mot sprengkulda: – Ta på deg kjeledressen![/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

2 Responses

  1. Oh boy that is cold even for Scotsman like me. I have always wanted to have a go at skating on a lake, I think it would be great fun…

  2. Kurt sier:

    ;D Det er meget bra med høyt strømforbruk. det betyr at folk har det godt. Strømprisen er fortsatt lav, og vi har det meget godt. Det er bare å fortsette å varme opp huset med masse strøm, og kjøre mye bil. Da koser vi oss, og vi trives svært godt. Vi ser at dette fortsetter, og det skal vi være glad for. Jeg oppfordrer alle til å bruke masse strøm og drivstoff. Bare på den måten så får vi det enda bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.