Smart konsept fra Norwegian

På bensinstasjoner kan man kjøpe kaffe-avtaler og få gratis kaffe ut året, selv har jeg brukt dette noen år og synes det er et supert opplegg. Bortsett fra når man har en nærbensinstasjon som lager dårlig kaffe da, men det er en annen historie.

Nå har Norwegian lansert et lignende konsept, man kjøper en baggasje-avtale! Bagen koster rundt 1200, noe jeg synes var litt dyrt om man ikke reiser så ofte men selve opplegget var veldig artig. Bra tenkt Norwegian!

På VG i dag kan du stemme på hva du synes om konseptet. VG skriver at det ikke vil bli interessant for bedrifter men jeg tror det motsatte. Bedrifter kan jo spare mye penger på dette!

Lenker:

Norwegian lanserer bagasje-abonnement
Norwegian Bag

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

2 Responses

  1. sixmats says:

    I’m not sure if this will work or not, but I’m all in favor of companies trying new, innovative ideas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.