Blog posts that brought me into Christmas mood|Bloggposter som gav meg julestemning

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I love reading others posts about Christmas and how people all over the world prepare for it. I thought it might be fun to collect as many as possible these days before Christmas. Can you help me?

I’ve started with a few I found, here you can add your post about Christmas. I’ve made two separate lists for Norwegian and English speaking ones, in case you want to peak over to the other side. 🙂

The Painted Veil[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg synes det er kjekt å lese om andres juleforberedelser og tenkte det var gøy å samle så mange som mulig i dagene før jul. Jeg har begynt litt med noen poster jeg har funnet, kan du hjelpe meg med å legge til flere poster som har med julen å gjøre? Jeg har laget to lister, en for engelske og en for norske, i tilfelle du har lyst til å titte over på den andre siden. 🙂


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.