Blog posts that brought me into Christmas mood|Bloggposter som gav meg julestemning

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I love reading others posts about Christmas and how people all over the world prepare for it. I thought it might be fun to collect as many as possible these days before Christmas. Can you help me?

I’ve started with a few I found, here you can add your post about Christmas. I’ve made two separate lists for Norwegian and English speaking ones, in case you want to peak over to the other side. 🙂

The Painted Veil[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg synes det er kjekt å lese om andres juleforberedelser og tenkte det var gøy å samle så mange som mulig i dagene før jul. Jeg har begynt litt med noen poster jeg har funnet, kan du hjelpe meg med å legge til flere poster som har med julen å gjøre? Jeg har laget to lister, en for engelske og en for norske, i tilfelle du har lyst til å titte over på den andre siden. 🙂


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.