Smart new airline concept|Smart konsept fra Norwegian

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]In Norway some gas-station chains sells coffee deals, where you buy a cup for $n and get free coffee all year. Do you have something similar where you live?

Anyway, Norwegian – one of our airline companies here have started a similar concept with baggage. If you buy their bag for $200 you can take it with you as free baggage each time you fly.

I thought it was a bit expensive but I like the concept. The airline companies think of new ways to make business all the time but I support them, we all have to evolve. What do you think about this idea?

Here is the airline’s webpage about the product.[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]På bensinstasjoner kan man kjøpe kaffe-avtaler og få gratis kaffe ut året, selv har jeg brukt dette noen år og synes det er et supert opplegg. Bortsett fra når man har en nærbensinstasjon som lager dårlig kaffe da, men det er en annen historie.

Nå har Norwegian lansert et lignende konsept, man kjøper en baggasje-avtale! Bagen koster rundt 1200, noe jeg synes var litt dyrt om man ikke reiser så ofte men selve opplegget var veldig artig. Bra tenkt Norwegian!

På VG i dag kan du stemme på hva du synes om konseptet. VG skriver at det ikke vil bli interessant for bedrifter men jeg tror det motsatte. Bedrifter kan jo spare mye penger på dette!

Lenker:

Norwegian lanserer bagasje-abonnement
Norwegian Bag[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Smart new airline concept|Smart konsept fra Norwegian”

  1. sixmats avatar

    I’m not sure if this will work or not, but I’m all in favor of companies trying new, innovative ideas.

    1. oyvind avatar

      Hi Sixmats, good to see you! I agree, its nice that they try new things. I’m curious how this product will be received.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.