Mystery in the Gingerbread city|Mysteriet i Pepperkakebyen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Today we finally saw the musical “Mystery in the Gingerbread City”, they had to set up several extra shows to let everyone get the chance to see it. It was a wonderful musical, based on last years real life episode in our Gingerbread city. The writer wanted to make a Christmas Musical but without traditional characters, it had focus on how to treat people around you. Our little one loved it and enjoyed the entire show.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Endelig fikk vi sett Mysteriet i Pepperkakebyen, en kjempefin forestilling! Kjekt å se en jule-musikal uten nisse-innslag, det har jo man nok av. 🙂 Minstemann satt stille gjennom begge aktene, hun var helt med i mysteriet som utviklet seg. Takk for at dere satte opp enda en ekstra forestilling!

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.