Godt Nytt År!

Godt Nytt År alle sammen! Håper alle kom fra nyttårsfeiringen med helsen, naboforhold og hus i behold!

Vi tok det rolig hjemme i går, minstemann var ikke helt i form, vi gikk litt nyttårsbukk med henne og slappet av med god mat. Det passet egentlig ganske bra for ute var det både surt, vått og kaldt.

Vi fikk ikke besøk av så mange nyttårsbukker i år, været la kanskje en liten demper? Vi har mange julegodter igjen. De hadde meldt stiv kuling men jeg tror ikke det slo helt til, noen av rakettene fra nabolaget endret litt retning men så løyet vinden.

I år har jeg ingen forsetter, jeg prøver heller å gjøre det på gamlemåten – prøve å bli et bedre menneske jevnt gjennom hele året. 🙂

Det var godt å stå opp i dag, helt uthvilt og uten hodepine. Jeg ble vekket av prinsessen vår kl 06:30, så her i huset trenger vi ikke å bruke iPhonen til vekkerklokke. Leste i VG i dag at flere har hatt problemer med den. Android på den andre siden har et annet problem, hvem som helst kan få SMS’ene du sender! Vi har gått lang tur i dag og matet ender. De var ihjelsultne og hoppet etter fingrene våre.

Utsikt på turen


Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

1 Response

  1. Karoline says:

    sv: Godt nyttår ja! Hjertelig takk, og enig at det er trist at snøen er forsvunnet! Men håper på mer snø ja, trist visst det skulle slutte så brått!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.