Thanks for following me in 2010|Takk for at du fulgte meg i 2010

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]2010 is soon over and its time to thank all of you who read my blog, I’ve met a lot of great people this year! As usual I have spent a lot of time experimenting with the design of my blog but I think I’ve finally settled with this one. In 2011 I hope to concentrate more on posting. 🙂

Since I love statistics here is some for 2010:

Top 10 commentators 2010, thank you!

FishHawk As the Crackerhead Crumbles
marit
Nicole Nicole B Photography
John Daily Photogallery
Emm Missus Emm
Jessica Asp
William K Wallace London is cool
Fjordlykke Fjordlykke
Steve Trade show guru
sixmats sixmats

Blog stats 2010

Posts 184
Comments 458
Visitors 98965
Most popular post Google meets its competitor
Top search term pepperkakebyen (gingerbread city)

Thanks again everyone!
[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Året 2010 er snart omme og jeg har lyst til å takke alle som har fulgt meg gjennom året, jeg har møtt mange fantastiske mennesker og har funnet mange fine blogger. Siden jeg kommenterer artikler i VG titt og ofte så har jeg også fått truffet mange utrolige debatanter her i Norge – det har jeg satt stor pris på. Som vanlig har jeg brukt mye tid på å eksperimentere med design og plugins på bloggen min men nå tror jeg at jeg har funnet noe jeg kan falle til ro med. Til neste år skal jeg prøve å skrive litt mere. 🙂

Året 2010 blir vel stående igjen som året hvor Facebook ble størst på Internet, Wikileaks, kalde vintre, aske fra Island og gasspedaler fra Toyota preget nyhetsbildet. På nerdefronten var Chatroulette en stor ting, her er et utspring av fenomenet hvor man kan prate med tilfeldige mennsker, denne karen gjorde det litt annerledes: Piano roulette

Jeg har ikke laget en kavalkade slik som VG har gjort i dag men her er litt statistikk for 2010.

Top 10 kommentatorer 2010, tusen takk!

FishHawk As the Crackerhead Crumbles
marit
Nicole Nicole B Photography
John Daily Photogallery
Emm Missus Emm
Jessica Asp
William K Wallace London is cool
Fjordlykke Fjordlykke
Steve Trade show guru
sixmats sixmats

Blog stats 2010

Posts 184
Comments 458
Visitors 98965
Most popular post Google finner sin konkurrent
Top search term pepperkakebyen (gingerbread city)

Takk for det gamle!

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

4 Responses

 1. Fjordlykke sier:

  Godt nytt år til deg og dine!
  Gleder meg til et spennende 2011, med mange gøye bloginnlegg fra deg!
  I interiørbloglandia gleder alle seg til våren, og julen er kastet ut for lengst:)

  Her hos oss finner de små frem kostymene sine og er litt skuffet over det kjedelige regnværet. Ikke kjekt med regntøy over ninjadrakt…

  Stor nyttårsklem!

 2. FishHawk sier:

  Thank you so very much for such an honorable mention. It has been a pleasure!

  By the way, have you ever ran across Thomas Laupstad’s incredible photography site? If you haven’t, I think you will be thrilled with what you will find there.

  http://blog.thomaslaupstad.com/

 3. oyvind sier:

  Hi FishHawk! Thanks for the tip, I’ll check it out later this evening. 🙂 I don’t think I’ve seen it before.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.