Tur med idrettsskolen til Eikedalen

Da er vi tilbake fra nok en vellykket tur til Eikedalen med idrettsskolen. I prinsippet er det ikke bare bare å ha 19 barn i løypene men de er så snille og da blir det tid til å ta litt bilder. 🙂 Her er noen av dem jeg tok:

Det var mye snø på Kvamskogen, her er utsikten fra hyttestuen:

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

1 Response

  1. marit says:

    For noen flotte bilder, kjekt at dere koste dere:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.