February trip to Eikedalen|Tur med idrettsskolen til Eikedalen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]We’re back from a weekend trip to Eikedalen with the sports school, a fantastic weekend. Having 19 kids with us would usually mean no time to take a few shots but these kids are extremely nice so I had time to take a lot of shots. Heres some of them:

A lot of snow this winter, heres from the hut living room:

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Da er vi tilbake fra nok en vellykket tur til Eikedalen med idrettsskolen. I prinsippet er det ikke bare bare å ha 19 barn i løypene men de er så snille og da blir det tid til å ta litt bilder. 🙂 Her er noen av dem jeg tok:

Det var mye snø på Kvamskogen, her er utsikten fra hyttestuen:

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. marit sier:

    For noen flotte bilder, kjekt at dere koste dere:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.