February trip to Eikedalen|Tur med idrettsskolen til Eikedalen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]We’re back from a weekend trip to Eikedalen with the sports school, a fantastic weekend. Having 19 kids with us would usually mean no time to take a few shots but these kids are extremely nice so I had time to take a lot of shots. Heres some of them:

A lot of snow this winter, heres from the hut living room:

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Da er vi tilbake fra nok en vellykket tur til Eikedalen med idrettsskolen. I prinsippet er det ikke bare bare å ha 19 barn i løypene men de er så snille og da blir det tid til å ta litt bilder. 🙂 Her er noen av dem jeg tok:

Det var mye snø på Kvamskogen, her er utsikten fra hyttestuen:

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “February trip to Eikedalen|Tur med idrettsskolen til Eikedalen”

  1. marit avatar
    marit

    For noen flotte bilder, kjekt at dere koste dere:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.