The snow I missed|Snøen som jeg savnet

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I found a few more shots I took at the skiing weekend that I wanted to share, I wish we had as much snow down here – its almost gone now.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Oi det er fredag igjen allerede! Petunia har rukket å komme til Himmelsk #23, tiden flyr. Jeg hadde flere bilder fra turen i Eikedalen som jeg hadde lyst til å dele så det passet jo fint.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

8 Responses

 1. Maria G sier:

  Himmelskt vackert! Favorit blir bild nr 2, den är bara såååå läcker!
  Trevlig helg!

 2. Dette var intet mindre enn himmelsk. Solen reflekterer vakkert i snøen.

  Ønsker deg en fin helg!

 3. Been a snow lover as well and living in London is a nightmare, because the amount of snow we get isn’t even worth talking about. The scenery in your pictures make it look like a great place to be…

 4. Inge sier:

  Super flotte sne billeder.. 🙂

 5. Petunia sier:

  Nydelige bilder fra Eikedalen!! Det er flott der!
  Går du på ski noe særlig her i Bergens området?? Har du testet ut lysløypen på Totland og skiløypen fra Toland over til Bontveit?? Kan anbefales!!

 6. Monique sier:

  Så flotte sneskavler på bilde nr.2!

 7. adama sier:

  wiiiiiiii…….herlig! nydelig! For noen glitrende himmelske bilder 😉

 8. AnneKa sier:

  Nydelige bilder!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.