In the middle|I midten av skyene

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]

A shot I took last week while flying, as soon as the fasten seatbelt sign goes off I fetch my camera or cell phone to take lots of pictures, my favourite is sunrises and when we fly between layers of clouds. 🙂

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]

I dag er det Himmelsk #26 hos Petunia, tenkte det passet med et bilde fra en av flyturene i det siste.

Så snart skiltet med fest setebeltet slutter å lyse så drar jeg frem kamera eller telefon og knipser en masse, men når ruten er full i is-flekker så blir jeg frustrert og ser etter en annen plass å sitte. Synd at det ikke går an å åpne vinduene! 🙂

Det kjekkeste jeg vet er soloppganger og når man flyr mellom to skylag.

Hos Petunia i dag er det utrolig mange flotte bilder, du kan klikke på bildet til venstre så kommer du dit. 🙂

God helg![/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

8 Responses

 1. Maria G sier:

  Underbar och vacker bild!
  Ha en bra dag & Trevlig helg!

 2. Line sier:

  Dette var eit fantastisk flott bilde:o)
  Ikkje alle forunt å få eit sånt blinkskot!!
  God helg, Line

 3. Petunia sier:

  Det er skylag det underste også?? Jeg trodde det var et fjell med snø på eller en isbre.
  Utrolig å fly mellom skylagene slik!
  Det er gøy å ta bilder fra fly og se innflygingen til Flesland og ned på her jeg bor. Alt ser så annerledes ut ovenfra:)

 4. Inge sier:

  Meget smukt og himmelsk.. 🙂

 5. Marias Teater sier:

  Ja, det er en flott preferanse, men da er man både avhengig av å fly en del på riktig tidspunkt og at vindusrutene blir rene. Men det er klart det er spektakulært og nesten litt uvirkelig. Nydelig resultat! Er det der vi skal alle sammen etterpå?

 6. Qehenne sier:

  Ja det er som ordtaket sier. “over skyene er alltid himmelen blå”
  Ha en deilig kveld!

 7. Monique sier:

  Høyden ser jo moderat ut, her da, over skyene ; )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.