Trollstemning over Fyllingsdalen

Vi besøkte foreldrene mine i går og som vanlig tar jeg bilde av den herlige utsikten deres, det var en trolsk stemning over dalen. 🙂 Temaet over middag var tragedien i Japan og om det er trist eller ikke at Løvås skole (Løvås Oppveksttun) skal legges ned.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

1 Response

  1. marit says:

    Fine bilder Øyvind, håper ikke Løvås skole blir lagt ned:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.