Troll mood over Fyllingsdalen|Trollstemning over Fyllingsdalen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I visited my parents yesterday and as always I take a shot of their view from the living room. 🙂


[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Vi besøkte foreldrene mine i går og som vanlig tar jeg bilde av den herlige utsikten deres, det var en trolsk stemning over dalen. 🙂 Temaet over middag var tragedien i Japan og om det er trist eller ikke at Løvås skole (Løvås Oppveksttun) skal legges ned.


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “Troll mood over Fyllingsdalen|Trollstemning over Fyllingsdalen”

  1. marit avatar
    marit

    Fine bilder Øyvind, håper ikke Løvås skole blir lagt ned:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.