Finally Friday again – heavenly|Endelig fredag igjen – himmelsk

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]

Its finally friday! Wow time flies.. I took this photo at a friend of mine near the city center of Bergen, I was a bit late but just in time to catch the last colors of the sunset.

Have a nice weekend!

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]

Endelig fredag igjen! Oi det går litt fort, det var jo nettopp fredag. Mitt bidrag til Petunias #Himmelske fredag nr 26 er et bilde jeg tok fra altanen hos en god kamerat av meg. Litt i seneste laget før solen gikk for langt ned men jeg synes likevel det ble fint.

Været denne uken har, som Petunia sier, vært temmelig ustabilt. Vi hadde nettopp en haglbye deluxe med litt lyn og torden.

Håper vi snart er ferdig med det her og får litt vår snart. Men men, føler at jeg ikke kan klage for mye, mine tanker går til alle i Japan – for en ufattelig tragedie, igjen.

Jeg håper de får kontroll på atomreaktorene der borte så ting ikke utvikler seg til det verre.

Ha en god helg!

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

4 Responses

 1. Maria G sier:

  Underbar bild på den rosafärgade himlen!
  Ha en fin kväll & Trevlig helg!

 2. Petunia sier:

  Det er ikke dagen for å klage på været her nei. Tankene går til Japan og alle dem som er rammet. For en tragedie. Jeg håper at det roer seg der ende og at ikke det verste av det man kan tenke seg med nye skjelv og atomkraftverkene…

  Bildet ditt er da fint og absolutt ikke tatt for sent.

 3. Inge sier:

  super smukke farver.. 🙂 Me like

 4. oyvind sier:

  Tusen takk for kommentarer. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.