Magi i keramikk

Det er ikke ofte at jeg blogger om interiør og slikt, men når jeg får se slike som dette så føler jeg trang til å dele hva jeg ser. Min bedre halvdel kjøpte disse av en kollega som jobber med keramikk blant annet. Hun lager utrolig mye fint, i sitt hjemmeverksted! Er de ikke utrolig stilig?

Når de ikke er tent så er de helt hvite utenpå men når du tenner er telys i det så skinner mønsteret gjennom keramikken. På innsiden kan du tydelig se de flotte figurene.

Til venstre her kan du tydelig se øyestikkeren og treet, det er nå jeg skulle ønske at jeg hadde tid til å lage et lite ministudio for å ta litt bedre bilder.

Jeg anbefaler på det varmeste å ta en titt på det andre flotte hun lager, på Mijo Design har hun smykker, vaser, beger, lampeskjermer og telysholdere. Og så er bildene hennes bedre enn mine. 🙂 Samboer samler på telysholdere og har mange fine men disse er nå mine favoritter.

Takk for at du lager nydelige ting som dette Marit. Det at disse bildene ikke er fire forskjellige ting, er ren magi. Utrolig genialt. 🙂

Lenker:
Mijo Design

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

4 Responses

 1. Fjordlykke says:

  Beautiful work of art!

 2. marit says:

  De var helt nydelige:)

 3. FishHawk says:

  “Øblog” has been included in this weeks A Sunday Drive. I hope this helps to attract even more new visitors here.

  http://asthecrackerheadcrumbles.blogspot.com/2011/05/sunday-drive_29.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.