Fremtidens romfart

Har du også lurt på hvordan det skal gå med utviklingen av romfart nå som romferge-programmet er stengt ned og interessen for enorme investeringer er så og si borte? SpaceX sin Dragon fikk meg til å få håp igjen, de har utviklet et ufattelig konsept for gjenbruk av moduler og de er godt i gang! Klikk på bilde under for å se animasjon av konseptet deres.

Om du kikker på deres launch manifest så ser man raskt at disse folkene vil endre fremtiden.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.