Driving through galaxy clouds|Kjører gjennom galakseskyer

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Its Friday! And Skywatch Friday and Petunias Heavenly #52. I really look forward to this weekend, this week has been a long one.

Sometimes when I drive home the sky turns into a monstrous theater, I often pretend I am out there in the universe and drive past galaxy clouds.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Endelig fredag! Og det er Skywatch Friday og Petunias Himmelsk #52. 🙂 Jeg filmer ofte når jeg kjører, spesielt når vi har et vær som vi har hatt i det siste. Plutselig dukker det opp massive flotte skyer når solen er i ferd med å gå ned. Da later jeg ofte som at jeg kjører gjennom universet og møter på enorme galakseskyer, som disse:


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

7 kommentarer til “Driving through galaxy clouds|Kjører gjennom galakseskyer”

 1. Mariane avatar
  Mariane

  Jeg kan kun sige ” FANTASTISK ” !!!! … ellers mangler jeg ord så smukke er de 🙂

 2. anki-itte avatar

  Dramatiska och fantastiska moln. Gillar honom med hatten.

 3. Inge avatar

  Hvor flot.. 🙂

 4. Marianne avatar

  Flott action på himmelen din!
  Vakkert!

 5. oyvind avatar

  Tusen takk for fine kommentarer! 🙂

 6. Melusine avatar
  Melusine

  Utrolig flott!

 7. Jackie from Yorkshire avatar

  Love your photo’s, especially the second one with the red cloud. The third one looks like a man in a cowboy hat riding a horse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.