Driving through galaxy clouds|Kjører gjennom galakseskyer

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Its Friday! And Skywatch Friday and Petunias Heavenly #52. I really look forward to this weekend, this week has been a long one.

Sometimes when I drive home the sky turns into a monstrous theater, I often pretend I am out there in the universe and drive past galaxy clouds.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Endelig fredag! Og det er Skywatch Friday og Petunias Himmelsk #52. 🙂 Jeg filmer ofte når jeg kjører, spesielt når vi har et vær som vi har hatt i det siste. Plutselig dukker det opp massive flotte skyer når solen er i ferd med å gå ned. Da later jeg ofte som at jeg kjører gjennom universet og møter på enorme galakseskyer, som disse:


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

7 Responses

 1. Mariane sier:

  Jeg kan kun sige ” FANTASTISK ” !!!! … ellers mangler jeg ord så smukke er de 🙂

 2. anki-itte sier:

  Dramatiska och fantastiska moln. Gillar honom med hatten.

 3. Inge sier:

  Hvor flot.. 🙂

 4. Marianne sier:

  Flott action på himmelen din!
  Vakkert!

 5. oyvind sier:

  Tusen takk for fine kommentarer! 🙂

 6. Melusine sier:

  Utrolig flott!

 7. Love your photo’s, especially the second one with the red cloud. The third one looks like a man in a cowboy hat riding a horse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.