Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

2 thoughts on “Bacon-hamburger og brus forbudt

  • 30 May 2012 at 22:22
    Permalink

    Jeg er ikke så glad i hamburger,så greit nok for meg:)har ihvertfall ikke behov for å spise en på bybanen:)Så gøy å se innvendige bilder fra Repherbanen.Synes det var synd at noen trakket på og ødela det fine kunstverket ved Lungårdsvannet.Kostet sikkert mye å få ordnet det igjen

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.