Bybanen prohibited sign

Baconburger and soda prohibited|Bacon-hamburger og brus forbudt

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Prohibited sign on the Bergen lightrail:

Bybanen prohibited sign
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Forbudt-skilt på Bybanen:

Bybanen prohibited sign
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Baconburger and soda prohibited|Bacon-hamburger og brus forbudt”

  1. marit avatar
    marit

    Jeg er ikke så glad i hamburger,så greit nok for meg:)har ihvertfall ikke behov for å spise en på bybanen:)Så gøy å se innvendige bilder fra Repherbanen.Synes det var synd at noen trakket på og ødela det fine kunstverket ved Lungårdsvannet.Kostet sikkert mye å få ordnet det igjen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.