Norway last in ESC|Norge sist i ESC

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Norway came last in this years Eurovision Song Contest, the artist himself takes it with a smile but the whole setting is a bit creepy. NRK was an inch from withdrawing Norway from the contest because of an incident at the airport. The police threatened to kill NRK reporter Amir Asgharnejad because of a joke he did on Azerbaijans account. The police in Baku stripped him naked and told him if this came out he will die.

How classy Azerbaijan.

You can read more on this here[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Så kom Norge sist i Eurovision Song Contest, men artisten Tooji tar det hele med et smil – med sporty ånd. Synd at NRK ikke trakk norges bidrag? Etter hva som har skjedd med Amir Asgharnejad i Baku synes jeg det er rart at NRK ikke trakk alt sammen. Her har myndighetene en del å svare for. Snakk om Grand Prix ånd.

Men kanskje dette sier mer om NRK-humoren?

Du kan lese om hva som skjedde her og her.

Svenskene koser seg, her er en artikkel med artige kommentarer fra Aftonbladet

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.