Norge sist i ESC

Så kom Norge sist i Eurovision Song Contest, men artisten Tooji tar det hele med et smil – med sporty ånd. Synd at NRK ikke trakk norges bidrag? Etter hva som har skjedd med Amir Asgharnejad i Baku synes jeg det er rart at NRK ikke trakk alt sammen. Her har myndighetene en del å svare for. Snakk om Grand Prix ånd.

Men kanskje dette sier mer om NRK-humoren?

Du kan lese om hva som skjedde her og her.

Svenskene koser seg, her er en artikkel med artige kommentarer fra Aftonbladet

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.