Fargetester Huawei P10 Mate ProJeg er veldig fornøyd med kameraet på denne mobilen – det er raskt og har en rekke morsomme funksjoner og kontroller. En ettermiddag og kveld fikk jeg lyst til å teste hvordan det oppførte seg med farger i forskjellige lysforhold. De ble tatt uten stativ så de ble ikke helt 100% men morsomt likevel!

Noen av bildene jeg tok

Photo from Gamle Nygårdsbro with Huawei

Photo from Gamle Nygårdsbro with Huawei

bilde av Høyskolen with Huawei

bilde av Høyskolen with Huawei

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.