Distributed Computing

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I’ve joined Team-Norway, a group of vikings berserking DC-projects. Its very fun and it has reinspired me to continue with Boinc and other fun projects like PI Segment, Major 12, DPAD, Dimes etc. I have to admit that I prefer the Boinc’ed ones like Seti, Rosetta, Einstein, Climate Prediction etc but the special clients are worth a study.

They are a cheerful group of people, visit them at http://www.team-norway.org. Maybe you would like to join?[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg har blitt medlem av Team-Norway, en gruppe vikinger som berserker en rekke DC-prosjekter. Det er kjempeartig og det har inspirert meg til å fortsette med Boinc og andre morsomme prosjekter som PI Segment, Majestic 12, DPAD, Dimes etc. Jeg må innrømme at jeg foretrekker Boincede prosjekter som Seti, Rosetta, Einstein, Climate Prediction, Spinhenge, Malariacontrol etc men de spesielle klientene er verd en titt.

De er en gjeng med flotte mennesker, besøk dem på http://www.team-norway.org. Kanskje du har lyst til å bli medlem?[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “Distributed Computing”

  1. eraser avatar
    eraser

    Det er bra du blir inspirert 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.