We have water!|Vi har funnet vann!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]NASA writes tonight that they can confirm finds of water on Mars.

“The soil sample came from a trench approximately 2 inches deep. When the robotic arm first reached that depth, it hit a hard layer of frozen soil.”

Finally they have hard evidence, I’ve been looking forward for this.

Check it out here.
Norwegian article her.
[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]NASA skriver i dag at de i går analyserte jordprøver og fant bevis for frossent vann.

Vi har sett spor etter vann-is før fra observasjoner gjort flere romsonder, men dette er første gang vannet har blitt berørt og smakt på, sier William Boynton ved Universitetet i Arizona, ifølge Reuters.

Det er litt morsomt å lese Dagbladets lesere sine kommentarer, god underholdning.

Les mer her eller her.

[/lang_nb-no]
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “We have water!|Vi har funnet vann!”

 1. Personal Development avatar
  Personal Development

  That’s all well and good, but what does it prove? Do you think they’ll find fossils or remains buried in the ice somewhere? That would be very interesting…

  Cheers, Dan

 2. mamyaw avatar
  mamyaw

  that was cool. nice thing that I stumbled upon this one. will come back for other articles. thanks!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.