Daytrip to Austevoll|En dagstur til Austevoll

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]My little one and I decided to visit my mom and dad on Sunday, its a one and a half our drive from us to Austevoll where we have a family hut 99 meters from the ocean. A pearl where I’ve been every summer since I were a baby. This is the view from the living room :
310520091275

We had great weather this weekend, 20 degrees Celsius and not a cloud on the sky.

310520091287

Over the new bridge to Austevollshella :
310520091273

Back home again :
310520091289[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Min lille og jeg tok en dagstur til Austevoll på søndag for å besøke mamma og pappa. De hadde tatt seg en tur ut. Nydelig vær, litt over 20 grader og ikke en sky på himmelen. Det var kjempekoselig å være der ute igjen. Jeg får aldri nok av denne utsikten; tror jeg har over 100 bilder av samme utsikt.

310520091275

På kaien på Huftamar på vei hjem, det er rart å bruke Huftamar som kai etter alle disse årene med ferge fra Austevollshella. Men med bro er det egentlig kjempekjekt.

310520091287

Over den nye broen i full fart. Nesten synd at det er 80 der, jeg hadde bil bak meg så jeg kunne ikke være sinke. Eh ja kameraet var fastmontert og instilt i forveien til å ta bilde akkurat da. kremt

310520091273

Tilbake på Krokeide :
310520091289[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Daytrip to Austevoll|En dagstur til Austevoll”

  1. Dorothy L avatar

    Hello…I will take that view anytime. You most certainly cannot say that you lived a boring childhood!
    Awesome photos!

    P.S thank you for purchasing a CMF space:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.