Daytrip to Austevoll|En dagstur til Austevoll

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]My little one and I decided to visit my mom and dad on Sunday, its a one and a half our drive from us to Austevoll where we have a family hut 99 meters from the ocean. A pearl where I’ve been every summer since I were a baby. This is the view from the living room :
310520091275

We had great weather this weekend, 20 degrees Celsius and not a cloud on the sky.

310520091287

Over the new bridge to Austevollshella :
310520091273

Back home again :
310520091289[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Min lille og jeg tok en dagstur til Austevoll på søndag for å besøke mamma og pappa. De hadde tatt seg en tur ut. Nydelig vær, litt over 20 grader og ikke en sky på himmelen. Det var kjempekoselig å være der ute igjen. Jeg får aldri nok av denne utsikten; tror jeg har over 100 bilder av samme utsikt.

310520091275

På kaien på Huftamar på vei hjem, det er rart å bruke Huftamar som kai etter alle disse årene med ferge fra Austevollshella. Men med bro er det egentlig kjempekjekt.

310520091287

Over den nye broen i full fart. Nesten synd at det er 80 der, jeg hadde bil bak meg så jeg kunne ikke være sinke. Eh ja kameraet var fastmontert og instilt i forveien til å ta bilde akkurat da. kremt

310520091273

Tilbake på Krokeide :
310520091289[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. Dorothy L sier:

    Hello…I will take that view anytime. You most certainly cannot say that you lived a boring childhood!
    Awesome photos!

    P.S thank you for purchasing a CMF space:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.