My daughter found a new keyboard shortcut|Datteren min fant en ny tast-snarvei

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]windows 7 flip screen

The other day I wasn’t quick enough to prevent my daughter pressing some keys on my laptop, suddenly the screen rotated and I had no idea how she did it, I tried to reboot but it kept the settings. I struggled to find via the menus how to rotate back as I’m not used to Windows 7 nor using shortcuts for this but I finally found it and rotated it back.

I was curious what she had pressed and found out that she had held down ctrl and alt while pressing the arrow-keys – as if she did this on purpose. She had a large grin on her face while doing it.[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]windows 7 flip screen

Av og til er datteren min så rask at jeg ikke klarer å hindre henne i å trykke på tastene, her om dagen da jeg skulle sette meg ned for å jobbe litt hadde hun klart å rotere skjermen. Jeg stresset lenge med å finne ut hvordan jeg kunne rotere tilbake igjen, jeg har ikke blitt så godt vant med Windows 7 ennå. Til slutt klarte jeg å rotere tilbake igjen.

Jeg var nysgjerrig på hva hun hadde knottet inn og fant ut til slutt at hun må ha prestert å holde inne ctrl og alt mens hun trykket på piltastene. For en luring.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

3 kommentarer til “My daughter found a new keyboard shortcut|Datteren min fant en ny tast-snarvei”

 1. Margaret avatar

  Thank goodness that doesn’t work in Vista LOL
  .-= Margaret´s last blog ..Living in a Cube Farm =-.

 2. cocutzamisca avatar

  Well,windows 7 have a lots of easy to use shortcuts mostly for laptops/netbooks,and if you want some tips just let me know 🙂 By the way,my 4yo boy does that all the time pressing the keys while having a big smile on his face.

 3. koe whitton-williams avatar

  How funny. . . my daughter erased the internet the other day! Check out my latest posting.
  .-= koe whitton-williams´s last blog ..erased =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.