My daughter found a new keyboard shortcut|Datteren min fant en ny tast-snarvei

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]windows 7 flip screen

The other day I wasn’t quick enough to prevent my daughter pressing some keys on my laptop, suddenly the screen rotated and I had no idea how she did it, I tried to reboot but it kept the settings. I struggled to find via the menus how to rotate back as I’m not used to Windows 7 nor using shortcuts for this but I finally found it and rotated it back.

I was curious what she had pressed and found out that she had held down ctrl and alt while pressing the arrow-keys – as if she did this on purpose. She had a large grin on her face while doing it.[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]windows 7 flip screen

Av og til er datteren min så rask at jeg ikke klarer å hindre henne i å trykke på tastene, her om dagen da jeg skulle sette meg ned for å jobbe litt hadde hun klart å rotere skjermen. Jeg stresset lenge med å finne ut hvordan jeg kunne rotere tilbake igjen, jeg har ikke blitt så godt vant med Windows 7 ennå. Til slutt klarte jeg å rotere tilbake igjen.

Jeg var nysgjerrig på hva hun hadde knottet inn og fant ut til slutt at hun må ha prestert å holde inne ctrl og alt mens hun trykket på piltastene. For en luring.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

3 Responses

 1. Margaret sier:

  Thank goodness that doesn’t work in Vista LOL
  .-= Margaret´s last blog ..Living in a Cube Farm =-.

 2. cocutzamisca sier:

  Well,windows 7 have a lots of easy to use shortcuts mostly for laptops/netbooks,and if you want some tips just let me know 🙂 By the way,my 4yo boy does that all the time pressing the keys while having a big smile on his face.

 3. How funny. . . my daughter erased the internet the other day! Check out my latest posting.
  .-= koe whitton-williams´s last blog ..erased =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.