Mills saved the day|Mills reddet dagen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Disclaimer: I have no connection to Mills nor is this a payed post, I just love this product. The only problem with it has been the opening mecanism, you had to pull very hard which resulted in ruining the mecanism. But they have fixed it now! Thanks guys! 🙂

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg må først si at jeg verken har tilhørighet til Mills eller skriver dette på oppdrag, jeg er bare veldig glad i ovnsbakt leverpostei fra Mills. Det eneste aber er at jeg synes at den har vært umulig å åpne. Den lille fliken har blitt revet av fordi man måtte ta i så hardt. Dette er nå historie! Mills har ordnet åpnemekanismen! Kudos til dere. 🙂 Er det mange som har sagt ifra? 🙂

Nå har pakken fått en rød kraftig flik og selve plasten er ikke lenger “sveiset” fast i pakningen, nå er den lettere å rive av.

Puh, en bekymring mindre her i verden, og nå – over til utenriksavdelingen.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.